Over ons
Het verhaal van The Fit Club

Wij willen mensen een oplossing bieden voor hun probleem. Daarom geloven wij niet in Quick-fixes maar wel in de aanpak voor een duurzaam resultaat.

Sinds 2015

The Fit Club Amsterdam is ontstaan door steeds meer vraag. Wat is begonnen als een hobby is uitgegroeid tot een inschrijving bij de Kamer van koophandel. Gedurende de periode die daarna volgde heeft The Fit Club Amsterdam op verschillende plekken trainingen gegeven. Zowel binnen als buiten.

Het begon met een kleine groep vrienden en kennissen. Door een aantal specifieke hulpvragen is ook persoonlijke begeleiding voor mensen die naar een oplossing zochten ontstaan. Dat heeft zich inmiddels ook vertaald naar de digitale wereld door online coaching aan te bieden. 

 

Opgericht

Ik ben Michel Visser. 38 jaar maar voel mij veel jonger. Vanaf mijn jeugd was ik al met sporten bezig. Rond mijn 19 jaar was ik langzaamaan begonnen met fitness in een gym. Mijn interesse in fitness begon steeds meer te groeien. Ik ging mij steeds meer bezighouden met hardlopen, zwemmen, klimmen, wielrennen en CrossFit.

Mijzelf verdiepen in de kennis om daarmee andere mensen te helpen volgde snel door (zelf)studie. De volgende opleidingen heb ik gevolgd: FitVak A + B, NASM-CPT, CrossFit level 1, Mobility trainer level 1, Obstacle Course Trainer en OPEX program design. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als militair bij een specialistische eenheid. 

Voldoende tools om jou te kunnen helpen!

 

Missie

Wij willen hulpbehoevende mensen handvatten bieden waardoor zij kunnen werken aan de oplossing van hun probleem. Het begint bij de persoon zelf. Het probleem moet eerst erkend worden. Pas dan kan gewerkt worden aan een oplossing. Door bewustwording te creëren en stapsgewijs de slechte gewoontes te veranderen in goede gewoontes leren wij de mensen om uiteindelijk grip te hebben op de situatie.

Door trainingen te geven en kennis te delen reiken wij ons handen uit naar de oplossing-zoekers. Alleen kunnen ze het meestal niet om wat voor reden dan ook. Daarom is het belangrijk om eerste goed te luisteren om te begrijpen wat de exacte situatie is van de persoon. Vervolgens kijken wij samen naar de opties van hulpaanbod. En dan gaan we aan de slag!

Het mag duidelijk zijn dat het voor ons om de persoon gaat. Hoe mooi is het om een ander te helpen. Iemand helpen met een probleem dat bepalend is voor de kwaliteit en ervaring van zijn of haar leven. Hoe mooi zou het leven zijn als er steeds meer tevreden en gelukkige mensen rondlopen. Gezondheid en fitheid is sterk bepalend voor de kwaliteit van het leven. Het is dan onze missie om meer kwaliteit in het leven te brengen! 

Ontvang interessante mails

Wij beloven je alleen nuttige informatie met je te delen!

Contact

+31 (0)6 2683 0444
Whatsapp 06 26775052
info@thefitclubamsterdam.com
Gevestigd te Amsterdam
Check onze socials!

Bedrijfsinfo

NL17INGB0006858293
BTW | NL002128964B98
KVK | 62887556
Algemene Voorwaarden
Privacy Verklaring

Open chat
1
Waarmee kan ik je helpen?
Hallo,
Kan ik je ergens mee helpen?